Ostré kuřecí tortilly
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 2 841×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ostré kuřecí tortilly ingredience:
8 pšeničných tortill
200 g kuřecího masa
400 g konzervované červené fazole
1 červená paprika
1 žlutá paprika
3 stroužky česneku
1 lžíce Rama Culinesse
2 nasekané chilli papričky
200 g strouhaného čedaru
0,3 l Rama Cremefine zakysaný krém (nebo hustá zakysaná smetana)
4 rajčata
sůl a pepř
Ostré kuřecí tortilly postup:
Na tuku „Rama Culinesse“ osmahneme kuřecí maso nakrájené na drobné kousky. Přidáme nahrubo nakrájené papriky, prolisovaný česnek a podusíme. Po chvíli vložíme scezené fazole a krátce prohřejeme. Dochutíme chilli papričkami, osolíme a opepříme. Směsí naplníme tortilly. Posypeme strouhaným čedarem, vložíme do pekáče a prohřejeme. Podáváme s „Rama Cremefine zakysaným krémem“ a rajčaty.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ostré kuřecí tortilly"
Zkuste také
Reklama