Nakládané buřtíky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 6 230×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Nakládané buřtíky ingredience:
Na 3 litrovou lahev potřebujeme následující:
40 lžic vody - 560 ml
25 lžic octa - 350 ml
10 lžic oleje - 140 ml
5 lžic vorčestru - 70 ml
5 lžic hořčice - 70 ml
5 bobkových listů
5 ks nového koření
9 špetek soli
7 špetek pepře
2 špetky chilli
buřtíky nebo točený salám
kečup
cibule na kolečka
Nakládané buřtíky postup:
Všechny ingredience / mimo uzeniny, kečupu, cibule/ povaříme, až se rozpustí hořčice. Pak vmícháme 12 lžic sladkého kečupu a necháme chvilku vychladnout. Do omyté sklenice skládáme buřtíky nebo točený salám rozkrojený na půlky střídavě s cibulí a pak zalijeme ještě teplým nálevem. Necháme minimálně 3 dny uležet v lednici nebo na dobře ukrytém místě. Pro ostřejší chuť můžeme přidat feferonky.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Nakládané buřtíky"
Zkuste také
Reklama