Dnes je Neděle 24.11.2024 a svátek má Emílie | V databázi máme 4 808 receptů


Medvědí tlapka

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Medvědí tlapka ingredience:

krkovice nebo kotleta, bramboráky, kysané zelí, zakysaná smetana

Medvědí tlapka postup:

Připravíme si bramboráky... buď můžete použít už hotovou směs a nebo si je udělat. Bramboráky děláme co největší, já je dělám na titanové pánvi a dělám je i vyšší, aby byly skutečně přílohou.
Naklepeme si maso, osolíme a opečeme na pánvi.
Hotové bramboráky si dáme na talíř, pak položíme kotlety nebo krkovici, spíše ke kraji, na to dáme kysané zelí a bramborák přehneme. Na takto připravenou kapsu dáme ještě smetanu. Bramboráky: 1/2 kg nastrouhaných oloupaných syrových brambor, 60 g hladké mouky, pepř, 3 lžíce mléka, utřený česnek, trocha majoránky, 1 vejce, sůl
Bramboráky můžete udělat i z cukety.... pak ale musíte dát více mouky, protože cuketa má více vody.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Medvědí tlapka"

Stav hlasování: 1.7/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Medvědí tlapka ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci