Masová jehla
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Robert.r
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 268×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Masová jehla ingredience:
500g vepřového masa
1 lžíce koření gyros
1 lžíce oleje
sůl, máslo
2 velké cibule
250g slaniny
2 rajčata
Masová jehla postup:
Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem, solí a pepřem a necháme půl hodiny odpočinout v chladu. Na jehlu navlékáme střídavě maso,plátky cibule, menší kostky slaniny a kousky papriky. Opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Masová jehla"
Zkuste také
Reklama