Marinovaný králík
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Luky
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 813×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Marinovaný králík ingredience:
1 králík
1 velká cibule
Marináda:
4dcl oleje
lžička pepře
lžička mleté papriky
5 stroužků česneku
2 velké cibule
1 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce kečupu
chilli koření
sůl
Marinovaný králík postup:
Ze surovin na marinádu umícháme marinádu. Králíka naporcujeme, omyjeme a osoušíme. Naložíme do marinády a necháme odležet.Králíka přendáme do pekáče, přilijeme i marinádu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půl měsíčky, nasypeme na králíka, lehce podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby. Ve 3/4 pečení sundáme víko a necháme udělat kůrku. Pečeme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Marinovaný králík"
Zkuste také
Reklama