Marinovaný bůček
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Iva
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 315×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Marinovaný bůček ingredience:
půl kg prorostlého bůčku bez kosti
2lž oleje
1lž soli
2lž sojové omáčky
2lž worcesteru
žampiony , 1lž zázvoru
Marinovaný bůček postup:
Bůček nakrájíme na kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi a necháme přes noc odležet. Poté prudce osmažíme (olej už na pánev nedáváme) a přidáme žampiony. Necháme bůček vysmažit a poté podlíváme vodou až do změknutí masa . .Můžeme podávat s bramborovou kaší, rýží, nebo chlebem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Marinovaný bůček"
Zkuste také
Reklama