Marinovaná vepřová panenka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Linda
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 276×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Marinovaná vepřová panenka ingredience:
4 plátky vepřové panenky, 8 plátků uzeného bůčku, nebo anglické slaniny, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžičky grilovacího koření, 1 lžička sladké mleté papriky, 6 lžic oleje, sůl
Marinovaná vepřová panenka postup:
Plátky panenky rozklepeme paličkou, mírně osolíme a potřeme rozetřeným česnekem.V oleji rozmícháme grilovací koření a sladkou mletou papriku a plátky masa vložíme do této směsi. Necháme přes noc marinovat.
Připravené marinované plátky vyjmeme a na každý z nich položíme po dvou plátcích uzeného bůčku, nebo anglické slaniny a cibuli.
Zabalíme do balíčku, sepneme párátkem a vložíme do zapékací nádoby.
Na baličky vlijeme marinovací směs a pečeme v troubě asi 30 minut.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Marinovaná vepřová panenka"
Zkuste také
Reklama