Kuřecí karbanátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Jenda99
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 825×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuřecí karbanátky ingredience:
500g kuřecího masa
3 rohlíky z druhého dne
6 lžic smetany
2 vejce
1 cibule
sůl, pepř, majoránka, mletá sladká paprika
hrst nasekané petrželky
2 stroužky česneku
hladká mouka na obalení
tuk na smažení
Kuřecí karbanátky postup:
Kuřecí maso dáme do mixéru a pomeleme.Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme smetanou a necháme do rohlíků vsáknout.
Kuřecí maso smícháme s nasáklými rohlíky, vejci, nasekanou cibulí, petrželkou a prolisovaným česnekem. Dochutíme solí, pepřem, majoránkou a paprikou. Pokud je směs příliš řídká, přidáme 2 lžíce strouhanky.
Z masa tvoříme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme po obou stranách na oleji.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuřecí karbanátky"
Zkuste také
Reklama