Kuře pod peřinou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 779×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kuře pod peřinou ingredience:
1 menší kuře, sladká paprika, 500 g vepřového bůčku, 2 - 3 rohlíky, 1 menší cibule, 2 stroužky česneku, sůl, 2 vejce, vegeta, sladká paprika, majoránka, petrželová nať
Kuře pod peřinou postup:
Kuře omyjeme a rozkrájíme na menší kousky. Maso osolíme, posypeme sladkou paprikou a poklademe do vymaštěného pekáče. Umeleme vepřový bůšek s rohlíky, cibulí a česnekem. Přidáme sůl, rozšlehaná vejce, vegetu, sladkou papriku, posekanou petrželovou nať a vše dobře promícháme. Tuto směs rovnoměrně rozprostřeme na kuřecí maso.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kuře pod peřinou"
Zkuste také
Reklama