Krůtí měšec
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Drůbež
Autor: Martička
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 865×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Krůtí měšec ingredience:
4 plátky krůtího masa
hořčice
olej
1 cibule
8 plátků slaniny
sterilovaná kapie
sterilovaná okurka
2 vejce
hladká mouka
sůl
vývar
Krůtí měšec postup:
Maso naklepeme, posypeme grilovacím kořením a potřeme hořčicí. Na tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a orestujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájenou kapii a okurku a podusíme. Nakonec přimícháme vejce a osolíme. Tuto směs necháme vychladit a pak navrstvíme na připravené plátky masa. Okraje masa zvedneme, aby nám vznikl měšec a silnější nití zavážeme. Tyto měšce zprudka opečeme na tuku, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec šťávu zahustíme moukou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Krůtí měšec"
Zkuste také
Reklama