Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: mawa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 60 755×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě ingredience:
4x200 g krkovice
250 g tatarská omáčka Hellmann´s
1 lžíce sekaného tymiánu
1 lžíce sekané máty
1 lžíce sekané listové petržele
Sůl, pepř
Kůra z jedné limetky
Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě postup:
Tatarskou omáčku smícháme s bylinkami, přidáme kůru z limetky a promícháme. Do této marinády vložíme krkovice na plátky a marinujeme nejlépe 24 hodin. Před grilováním lehce osolíme a opepříme. Grilujeme z obou stran dozlatova.(Je možné i v troubě na 200°C cca 20 minut).
Fotografie
Ohodnoťte recept "Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě"
Zkuste také
Reklama