Pikantní kuřecí maso na grilu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: Martina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 34 788×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pikantní kuřecí maso na grilu ingredience:
4 kusy z kuřete (prsíčka, stehna, paličky)
50ml olivového oleje
šťáva z 1/2 citronu
1 lžíce nasekané chilli papričky
sůl, pepř
1 citron
Pikantní kuřecí maso na grilu postup:
Kuřecí kousky omyjeme, osušíme. V misce smícháme olivový olej s citronovou šťávou, chilli papričkou, solí a pepřem. Směs vetřeme do masa a necháme asi 30 minut marinovat v chladu. Poté kuřecí kousky grilujeme na rozehřátém grilu dokřupava.Fotografie
Ohodnoťte recept "Pikantní kuřecí maso na grilu"
Zkuste také
Reklama