Kedlubnové karbanátky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Zelenina
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 7 455×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kedlubnové karbanátky ingredience:
2 mladé kedlubny, 100 g prorostlé uzené slaniny, 500 g mletého vepřového masa, 1 vejce, sůl, mletý černý pepř, majoránka, mletá červená paprika, 1 žemle, 1 stroužek česneku,strouhanka, olej
Kedlubnové karbanátky postup:
Kedlubny očistíme a nahrubo nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostky, rozškvaříme, přidáme kedlubny, osmažíme a necháme vychladnout. Do mísy dáme maso, kedlubny, vejce, sůl, pepř, majoránku, mletou papriku, namočenou a vymačkanou žemli, prolisovaný česnek a promícháme. Z masy navlhčenýma rukama zformujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a na oleji opečeme z obou stran. Podáváme s opékanými brambory a tatarskou omáčkou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kedlubnové karbanátky"
Zkuste také
Reklama