Karlovarský guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Honza
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 12 251×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Karlovarský guláš ingredience:
600 g hovězí zadní nebo plec
1 lžíce másla
1 střední cibule
1 lžička sladké papriky
sůl
vývar
jíška
2 dl smetany
Karlovarský guláš postup:
Drobně nakrájenou cibuli zpěnit na másle, přidat na kostky nakrájené, mírně osolené maso a orestovat. Poprášit paprikou, zamíchat a podlít vývarem. Dusit mírně podlité.Ze lžičky másla a lžíce hladké mouky udělat světlou jíšku a přidat k měkkému masu společně se smetanou (může být i mléko) a krátce povařit.
Příloha: noky, jemný knedlík nebo rýže.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Karlovarský guláš"
Zkuste také
Reklama