Hovězí rib-eye steak
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: Karel
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 18 314×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí rib-eye steak ingredience:
800 g hovězí rib-eye (nakrájené na 4 jednotlivé steaky)
300 ml olivového oleje
2 snítky tymiánu
3 stroužky česneku
čerstvě mletý pepř
sůl
Hovězí rib-eye steak postup:
V míse smícháme olivový olej s tymiánem a utřenými stroužky česneku a do takto připravené marinády dáme omyté a naklepané hovězí steaky. Necháme v lednici marinovat nejméně dvě hodiny. Poté maso vyjmeme, necháme okapat, osolíme a opepříme. Grilujeme z každé strany asi 5 minut, občas potřeme zbylou marinádou.Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí rib-eye steak"
Zkuste také
Reklama