Kapr s kysaným zelím
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 184×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kapr s kysaným zelím ingredience:
400 g kapra, 250 g kysaného zelí, ml. pepř, sůl, kmín, ml. červená paprika, 60 g cibule, 4 lžíce oleje, 1 lžička másla, 2 lžíce kečupu.
Kapr s kysaným zelím postup:
Kapra nakrájíme na porce a osušíme. Osolíme, posypeme kmínem a opepříme. Do hrncedáme 3 lžíce oleje, přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme. Poté přidáme propláchnuté a nakrájené kysané zelí, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a promícháme. Dusíme do poloměkka. Poté na zelí rozložíme porce kapra, podlijeme trochou vody a dusíme asi 10 minut. Porce kapra pokapeme 1 lžíci oleje
a rozpuštěným máslem, pokapeme kečupem a dodusíme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kapr s kysaným zelím"
Zkuste také
Reklama