Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Kapr po maďarsku

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Kapr po maďarsku ingredience:

4 porce očištěného kapra, 1 hrnek zakysané smetany, 1 lžíce mleté sladké papriky, 4 hrnky vývaru z rybího ořezu, kořenová zelenina, žloutek, petrželka, sůl, ocet

Kapr po maďarsku postup:

Z rybího ořezu a kořenové zeleniny připravíme 4 hrnky osoleného vývaru, který procedíme. Rybu osolíme, potřeme octem a dáme na 30 minut do chladu. Pak vložíme porce ryby do vroucího vývaru a asi 15 minut zvolna provařujeme. Porce ryby přeložíme na nahřáté talíře. Do vývaru nalijeme smetanu rozmíchanou se žloutkem, paprikou, petrželkou a osolíme. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu a potom omáčkou přeléváme ryby.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Kapr po maďarsku"

Stav hlasování: 1.9/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Kapr po maďarsku ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci