Kapr na grilu
Zařazeno v kategorii: Recepty - Grilování
Autor: Bára
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 456×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kapr na grilu ingredience:
4 filety z kapra, 1/2 chilli papričky, snítka šalvěje, šťáva z 1/2 citronu, 4 červené papriky, 6 lžiček bazalkového pesta, sůl, pepř
Kapr na grilu postup:
Červené papriky necháme 20 minut grilovat. Hotové je vložíme do igelitového sáčku, necháme je vychladnout a poté oloupeme. Filety kapra posypeme nasekanou chilli papričkou a ogrilujeme. Na talíři poklademe papriky, na ně položíme filety ryby, osolíme, opepříme, pokapeme citronem ozdobíme šalvějí a pestem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kapr na grilu"
Zkuste také
Reklama