Dnes je Sobota 23.11.2024 a svátek má Klement | V databázi máme 4 808 receptů


Kapr na divoko

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Kapr na divoko ingredience:

1000 g kapra
sardelová pasta
30 g másla
2 lžíce hladké mouky
tuk
1 cibu
5 kuliček pepře
bobkový
100 ml červeného vína
30 g hladé mouky
sůl
citrón

Kapr na divoko postup:

Porce kapra potřeme sardelovou pastou, kterou jsme utřeli s máslem. Pak je poprášíme hladkou moukou a opečeme na tuku 5 minut z každé strany. Opečené porce naskládáme na vyhřátou mísu. Do šťávy z opečené ryby přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme koření a zalijeme trochou horké vody s červeným vínem. Zahustíme moukou utřenou s máslem a povaříme 10 minut za občasného míchání. Podle chuti osolíme a přidáme pár kapek citrónové šťávy. Pak omáčku přecedíme a podáváme s opékanými bramborami.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Kapr na divoko"

Stav hlasování: 1.9/5 (50 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Kapr na divoko ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci