Kaposmaklo ( kapustová polévka s madarskou klobásou )
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 497×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kaposmaklo ( kapustová polévka s madarskou klobásou ) ingredience:
1 kapusta
2 maďarské klobásy
mletá červená paprika
drcený kmín
zeleninový vývar
máslo
hladká mouka na zahuštění
sůl, pepř
parmazán
kysaná smetana
olej
Kaposmaklo ( kapustová polévka s madarskou klobásou ) postup:
Nakrájené klobásky orestujeme na tuku, přidáme pokrájenou kapustu a zalejeme zeleninovým vývarem. Přidáme hodně červené papriky a trochu drceného kmínu a vaříme. Pak uděláme máslovou jíšku a polévku zahustíme. Zdobíme strouhaným parmazánem nebo kysanou smetanou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Kaposmaklo ( kapustová polévka s madarskou klobásou )"
Zkuste také
Reklama