Jatýrka na minutku
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Marek
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 49 692×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Jatýrka na minutku ingredience:
500g vepřových jater
2 větší cibule
trocha oleje
sůl, pepř
Jatýrka na minutku postup:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na půl kolečka. Játra omyjeme a osušíme. Na troše oleji osmažíme nakrájenou cibulku dohněda, přidáme opepřená játra a osmažíme z obou stran. Solíme až při servírování.Fotografie
Ohodnoťte recept "Jatýrka na minutku"
Zkuste také
Reklama