Játrové řízečky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucík
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 154×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játrové řízečky ingredience:
500g vepřových jater
2 vejce
sůl, pepř
2 jablka
olej na smažení
Játrové řízečky postup:
Játra nakrájíme na řízky a opepříme.Jablka nastrouháme na jemno a smícháme s vejci. Osolíme. Játra v těstě obalíme a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Na talíři pak teprve solíme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játrové řízečky"
Zkuste také
Reklama