Játrové knedlíčky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zavářky a vložky do polévek
Autor: Lucka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 16 810×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játrové knedlíčky ingredience:
1/2 žemle
trocha mléka
100g jater
1 malá cibulka
1 vejce
1 lžíce strouhanky
1 lžíce hrubé mouky
špetka mletého pepře
1/4 lžičky majoránky
petrželka
1 stroužek česneku
špetka soli
Játrové knedlíčky postup:
Žemli nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme provlhčit. Žemli pak umeleme s játry. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, strouhanku, mouku, koření, sekanou petrželku, prolisovaný česnek a osolíme. Promícháme a necháme cca 30 minut odpočinout.Z hmoty tvoříme kuličky, které vložíme do vroucí polévky a vaříme 10 minut
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játrové knedlíčky"
Zkuste také
Reklama