Játrová směs
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Dan
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 12 405×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Játrová směs ingredience:
200g vepřových jater
pepř
2 lžíce másla
1 cibule
5 žampionů
1 zelená paprika
2 rajčata
1 lžíce worcesterské omáčky
2 lžíce rajčatového protlaku
1/2 hrnku kečupu
1 lžička ostré hořčice
4 stroužky česneku
sůl
olej
Játrová směs postup:
Na rozehřátém tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, krátce podusíme. Do změklých žampionů přidáme nakrájenou papriku, rajčata, přilijeme worchester, kečup a protlak. Když houby a zelenina změknou vmícháme hořčici, prolisovaný česnek osolíme a krátce prohřejeme. Játra trochu pokrájíme a na oleji osmažíme, pak osolíme. Vmícháme do zeleninové směsi a podáváme. Nejlépe s rýží.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Játrová směs"
Zkuste také
Reklama