Ivančiny roštěnky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Ivanka
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 354×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ivančiny roštěnky ingredience:
4 roštěnky
2 lžíce sádla
100g nakrájené slaniny
1 cibule
2 lžíce hladké mouky
sůl, pepř, mletá sladká paprika
trochu vývaru
Ivančiny roštěnky postup:
Roštěnky lehce naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách. Pak roštěnky vyjmeme, do omastku vložíme nakrájenou cibuli se slaninou, restujeme, podlijeme vývarem, roštěnky vrátíme zpět a dusíme pozvolna doměkka. Měkké roštěnky vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou. Na talíři roštěnky přeléváme vypečenou šťávou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ivančiny roštěnky"
Zkuste také
Reklama