Houbová bešamelová omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 15 272×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Houbová bešamelová omáčka ingredience:
1 cibule, 1lžíce másla, 200g hub, sůl, pepř, 400ml bešamelové omáčky (1 lžíce másla, 1 lžíce hladké mouky, 400ml mléka, sůl)
Houbová bešamelová omáčka postup:
Cibuli zpěníme na másle, přidáme houby, osolíme, opepříme a dusíme do mekka. Houby přidáme do bešamelové omáčky a ještě 5 minut povaříme. Podáváme s hovězím masem, ztracenými vejcemi a bramboremFotografie
Ohodnoťte recept "Houbová bešamelová omáčka"
Zkuste také
Reklama