Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Hejkalův řízek

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Hejkalův řízek ingredience:

4 plátky vepřové kýty, nebo krkovice, popř. kotlety, podle chuti, 1 cibule,1 cibule, 100g vepřových, nebo drůbežích jater, 100g žampionů, hl. mouka na obalení, 2 lžíce másla
Na těstíčko:
2 vejce, 1dcl mléka, 2 lžíce hladké mouky-i více, podle potřeby, aby bylo těstíčko akorát.

Hejkalův řízek postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí:
Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit. Vložíme na připravené plátky masa a sepneme. Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Hejkalův řízek"

Stav hlasování: 1.9/5 (14 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Hejkalův řízek ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci