Gaspacho
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Pepa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 375×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Gaspacho ingredience:
1/2 okurky
1/2 zelené papriky
300g rajčat
1 cibule
3 stroužky česneku
olej
asi lžíce octa
citronová šťáva
rajský protlak
sůl a pepř
rajčatová šťáva
Gaspacho postup:
Veškerou zeleninu (očištěnou a omytou) dáme do mixéru a rozmixujeme (i s cibulí a česnekem). Přidáme asi 2 lžíce olivového oleje, dochutíme solí, pepřem, octem a citronovou šťávou. Přidáme rajčatový protlak a rajčatovou šťávu. Před podáváním pořádně polévku vychladíme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Gaspacho"
Zkuste také
Reklama