Fofr buchta se zelim
Zařazeno v kategorii: Recepty - Pečivo > Slané pečivo
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 4 komentáře zobrazeno 7 806×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Fofr buchta se zelim ingredience:
1 vejce
1 sklenice podmasli
1 sklenice hladke mouky
1 lzicka sody
1 lzicka oleje na vymazani plechu
Napln:
1 velka cibule
250 g anglicke slaniny
500 g sterilizovaneho zeli
1 vejce
2 lzice majonezy
Fofr buchta se zelim postup:
Smichame vsechny suroviny na testo a smes nalijeme na vymazany plech.Cibuli a slaninu nakrajime na kostky,osmahneme.
Pridame zeli,kratce podusime.
Napln navrstvime na testo a rovnomerne rozetreme.
Uslehame vejce s majonezou a natreme na napln.
Peceme v predehrate troube pri 180 stupnich dozlatova.
Doba pripravy : 1 hodina
Pocet porci : 4
Orientacni cena : 55,-
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Fofr buchta se zelim"
Zkuste také
Reklama