Flambovaná skopová žebírka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 916×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Flambovaná skopová žebírka ingredience:
10 skopových žebírek, 100g oleje, 75g másla, 150g šunky, 5 lžic bílého vína, 5 lžic koňaku
Marináda: 50g oleje, citronová šťáva, česnek, sůl, pepř, worcesterská omáčka, hořčice
Flambovaná skopová žebírka postup:
Žebírka částečně zbavíme tuku, zlehka naklepeme, potřeme připravenou marinádou a necháme 2-3 hodiny odležet. Poté žebírka zprudka opečeme na oleji, zastříkáme koňakem a oflambujeme. Přidáme máslo, na nudličky pokrájenou šunku, zlehka osmahneme a za stříkáme bílým vínem.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Flambovaná skopová žebírka"
Zkuste také
Reklama