Filé s citrónovou omáčkou
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: Tomáš
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 343×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Filé s citrónovou omáčkou ingredience:
1kg filé, 1 cibule, 4 hřebíčky, 1dl octa, sůl, 2 citróny, 18g másla, 2 žloutky
Filé s citrónovou omáčkou postup:
Filé dáme do dostatečného množství studené vody. Osolíme, přidáme ocet a cibuli, do niž jsme napíchali hřebíčky. Přivedeme k varu a pak zmírníme oheň a jen prohříváme, dokud není ryba hotová. Hotovou rybu ocedíme a uložíme v teple. Rozpustíme máslo, necháme trochu zchladnout a pak vmícháme žloutky a šťávu z citrónů. Filé polijeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Filé s citrónovou omáčkou"
Zkuste také
Reklama