Dušený kapr na smetaně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 253×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Dušený kapr na smetaně ingredience:
750g kapra, 50g slaniny, 50g másla, 1 cibule, petrželka, sůl, pepř, 15g hladké mouky, 1/4l sladké smetany
Dušený kapr na smetaně postup:
Cibuli jemně nakrájíme s petrželkou a solí. V této směsi namáčíme na tenké proužky nakrájenou slaninu,kterou porce ryb protáhneme. Porce osolíme, opepříme a opečeme je po obou stranách a másle. Vyjmeme je, zbylou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme smetanou a povaříme.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Dušený kapr na smetaně"
Zkuste také
Reklama