domácí huspenina
Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: JOSEF FUKSA
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 17 266×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
domácí huspenina ingredience:
1 vepřové koleno 2 vepřové nožičky
1 celá cibule
1 mrkev
3 bobkové listy
10 kuliček nového koření
10 kuliček celého pepře
1 lžička soli
2 sterilizované okurky
2 natvrdo uvařená vejce
3 lžíce octa
domácí huspenina postup:
Do 2 litrů osolené vody dáme vařit řádné očištěné koleno a nožičky,přidáme 1 celou cibuli mrkev,bobkovéj list,nové koření,pepř.Pod pokličkou uvaříme doměkka a částečně vychladlé maso
vykostíme a rozsekáme na malé kousky včetně mrkve s cibulí.
Přilejeme vývar,přidáme ocet,a na drobno nasekané okurky s
natvrdo uvařenými vejci.Směs řádně promícháme a na chladném místě necháme ztuhnout,nejlépe do druhého dne.Huspeninu
nakrájíme na silnější plátky a podáváme s cibulí a octem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "domácí huspenina"
Zkuste také
Reklama