Cigánské řízky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 2 komentáře zobrazeno 17 791×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Cigánské řízky ingredience:
500 g kuřecích prsou, 1 pórek, sůl, mletý pepř, kari nebo grilovací koření, 4-5 vajec, 4 lžíce solamylu, 1 lžíce sojové omáčky, olej na smažení
Cigánské řízky postup:
Omyté a osušené maso pokrájíme na kostičky, pórek na drobno.Všechny suroviny dobře promícháme, můžeme nechat uležet (není nutné).
Lžící klademe malé hromádky na rozpálenou pánev s trochou oleje a z obou stran opečeme dozlatova.
Podáváme s libovolně upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Cigánské řízky"
Zkuste také
Reklama