Česnekové vepřové řízečky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Terka_V.
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 961×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Česnekové vepřové řízečky ingredience:
4 vepřové řízky
3 vejce
3 lžíce sojové omáčky
3 lžíce solamylu
5 stroužků česneku
3 lžíce oleje
trochu pálivé mleté papriky
Česnekové vepřové řízečky postup:
Maso si naklepeme a jen lehounce osolíme. V míse smícháme vejce se sojovou omáčkou, solamylem, prolisovanými stroužky česneku, olejem a parikou. Do vzniklé marinády si naložíme řízky a necháme marinovat. Pak řízky smažíme z obou stran dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Česnekové vepřové řízečky"
Zkuste také
Reklama