Dnes je Čtvrtek 28.11.2024 a svátek má René | V databázi máme 4 808 receptů


Bulharský guláš

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Bulharský guláš ingredience:

20 dkg vepřového bůčku, 20 dkg vepřových jater, 4 lžíce sádlo syrové">sádla, 3 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu, kmín, sůl, 3 stroužky česneku, 1 lžíce hladké mouky, vývar, 20 dkg sterilovaného leča, 4 feferonky.

Bulharský guláš postup:

Nakrájíme na kostky vepřový bůček i játra, každý druh zvlášť vložíme na základ připravený ze sádla a cibule, osmahneme, přidáme rajčatový protlak, kmín, utřený česnek, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové maso na guláš vyjmeme, obě šťávy spojíme, vydusíme na tuk, zaprášíme hladkou moukou, zasmažíme, zalijeme vodou nebo vývarem, osolíme a dobře provaříme. Maso přeléváme uvařenou omáčkou. Hotový guláš na talíři zdobíme lžící ohřátého leča a feferonkou. Jako přílohu podáváme chléb nebo slané pečivo.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Bulharský guláš"

Stav hlasování: 2.6/5 (26 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Bulharský guláš ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci