Bůčkové kostky v marinádě
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 806×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bůčkové kostky v marinádě ingredience:
1/2kg prorostlého bůčku bez kosti, 2 lžíce oleje, 1 lžička soli, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžička mletého zázvoru, hrst václavek.
Bůčkové kostky v marinádě postup:
Bůček nakrájíme na kostky a smícháme s ostatními ingrediencemi. Necháme přes noc odležet. Poté prudce osmažíme (olej už na pánev nedáváme) a přidáme václavky. Necháme bůček vysmažit a poté podlíváme vodou až do změknutí masa - vznikne výborná šťáva.Můžeme podávat s bramborovou kaší, rýží, nebo jen s chlebem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bůčkové kostky v marinádě"
Zkuste také
Reklama