Dnes je Pátek 22.11.2024 a svátek má Cecílie | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Ostatní polévky
Autor: Ivana

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

300g hovězího masa
2 klobásy
300g vepřového masa
300g uzeného masa
20 dkg hlávkového zelí
1 větší mrkev
1 petržel
100g kořene celeru
200g červené řepy
1 cibule
2 rajčata
pepř a sůl
1lžíce octa
celé nové koření
4 bobkové listy
smetana
1,5 l masového vývaru
1 lžíce sádla
2 velké brambory
2 kostky Masoxu





Boršč postup:

V tlakovém hrnci uvaříme maso doměkka, po vyjmutí necháme vychladit. Do hrnce nakrájíme na malé kostky mrkev, petržel, řepu a celer. Osolíme a zalijeme trochou vývaru, vaříme. Po chvíli přidáme pepř, nové koření, bobkový list, nakrájená rajčata, sádlo a ocet. Po 10 min. přidáme zelí nakrájené na nudličky, masox, zbytek vývaru a brambory na kostky. Vaříme doměkka. Přidáme nakrájené vařené maso a klobásy. Promícháme a můžeme podávat. Každý si do polévky nalije smetanu na talíři.


Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Boršč"

Stav hlasování: 2.3/5 (98 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ostatní polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci