Boloňská omáčka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Omáčky
Autor: Nelliss7
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 416×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Boloňská omáčka ingredience:
1 cibule
olej
300g mletého masa
150g slaniny
2 lžíce rajského protlaku
4 lžíce kečupu
sůl
pepř
2 stroužky česneku
Boloňská omáčka postup:
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji dohněda. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninku a osmažíme. Pak vložíme maso a dusíme asi 20 minut. Osolíme, opepříme, přidáme protlak a kečup, krátce podusíme. Směs odstavíme a dochutíme prolisovaným česnekem.Podáváme k těstovinám a posypeme nastrouhaným sýrem, nejlépe parmazánem.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Boloňská omáčka"
Zkuste také
Reklama