Bifteky s volským okem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Ida
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 300×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Bifteky s volským okem ingredience:
4 plátky vepřového masa
4vejce
sůl
pepř
olej
Bifteky s volským okem postup:
Na pánvi zprudka osmažíme nenaklepané nasolené maso, popepříme. Osnažíme volská oka. Na talíř pak dáme nejdříve maso a nahoru volské oko . Přílohu zvolíme dle chuti.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Bifteky s volským okem"
Zkuste také
Reklama