Baračková pochoutka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 135×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Baračková pochoutka ingredience:
450 g mletého hovězího nebo krůtího masa
1 plechovka červených fazolí
1 cibule
2 stroužky česneku
3 lžičky červeného vinného octa
4 - 5 loupaných rajčat
1 lžička chilli
zelený pepř
olivový olej
oregano
kurkuma
bazalka
sůl
pepř
kmín
Baračková pochoutka postup:
Na olivovém oleji zpěníme rozkrájenou cibuli, česnek a zelený pepř. Přidáme hovězí nebo krůtí mleté maso, chilli, sůl, pepř, kmín, oregano, kurkumu, bazalku, červený vinný ocet a loupaná rajčata. Necháme povařit, dokud rajčata nepustí šťávu. Nakonec přidáme plechovku červených fazolí a pár minut ještě povaříme. Podáváme s rýží .Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Baračková pochoutka"
Zkuste také
Reklama