Dnes je Úterý 26.11.2024 a svátek má Artur | V databázi máme 4 808 receptů


Zapečený Gotthaj

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: MirekČ

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Zapečený Gotthaj ingredience:

600 g salám Gotthaj
400 g uhlířský kabanos
1 čabajská klobása
1,5 větší cibule
6 stroužků česneku
1 paprika bílá
1 feferonka červená asi 30 g
250 ml cikánská omáčka
0,5 l tmavý ležák
100 ml kečup
sůl

Zapečený Gotthaj postup:

Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gotthaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Poznámka:

Úžasně to voní!!!
http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...

Fotografie

Ohodnoťte recept "Zapečený Gotthaj"

Stav hlasování: 2.8/5 (87 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Zapečený Gotthaj ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci