Zapečený Gotthaj
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: MirekČ
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 11 311×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečený Gotthaj ingredience:
600 g salám Gotthaj
400 g uhlířský kabanos
1 čabajská klobása
1,5 větší cibule
6 stroužků česneku
1 paprika bílá
1 feferonka červená asi 30 g
250 ml cikánská omáčka
0,5 l tmavý ležák
100 ml kečup
sůl
Zapečený Gotthaj postup:
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gotthaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.Poznámka:
Úžasně to voní!!!
http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...
Fotografie
Ohodnoťte recept "Zapečený Gotthaj"
Zkuste také
Reklama