Zapečené vepřové řízky s broskví
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: NIkča
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 8 010×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené vepřové řízky s broskví ingredience:
2 vepřové řízky
1 celá broskev
4 velké brmabory
2 plátky sýra
sůl, mletá paprika
3 lžíce rozpuštěného másla
Zapečené vepřové řízky s broskví postup:
Vepřové řízky lehce naklepeme, osolíme a poprášíme paprikou.Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno naskládáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, osolíme, na ně položíme plátky masa, na každý plát masa dáme půlku broskve a plátek sýra, pokapeme zbytkem másla a dáme přikryté péct do trouby asi na 30 minut.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené vepřové řízky s broskví"
Zkuste také
Reklama