Zapečené vepřové plátky na víně
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Eliška
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 707×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené vepřové plátky na víně ingredience:
4 plátky vepřového masa
1 větší cibule
200g nastrouhaného sýra
sůl, pepř
2dcl bílého vína
Zapečené vepřové plátky na víně postup:
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji zprudka z obou stran osmahneme. Přendáme do zapékací mísy. Cibuli nakrájíme na jemno. Na každý plátek masa dáme trošku cibule a zasypeme nastrouhaným sýrem. Zalijeme vínem, přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené vepřové plátky na víně"
Zkuste také
Reklama