Zapečené roštěnky s broskví a hermelínem
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Karolína19
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 091×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Zapečené roštěnky s broskví a hermelínem ingredience:
4 plátky roštěnky
4 půlky broskví
2 hermelíny
sůl, pepř, mletá sladká paprika
olej
Zapečené roštěnky s broskví a hermelínem postup:
Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Na rozpáleném oleji necháme zatáhnout a přendáme do zapékací mísy. Na každý plát masa dáme půlku broskve. Hermelíny Rozkrojíme vejpůl a každou půlku nakrájíme na plátky. Plátky hermelínu dáme na broskve. V předehřáté troubě zapékáme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Zapečené roštěnky s broskví a hermelínem"
Zkuste také
Reklama