Vepřové roládky plněné kysaným zelím
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Káťa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 7 158×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové roládky plněné kysaným zelím ingredience:
4 vepřové plátky
2 lžíce másla
100g anglické slaniny
1cibule
150g kysaného zelí
sůl, cukr,
2 stroužky česneku
hladká mouka
olej
Vepřové roládky plněné kysaným zelím postup:
Vepřové plátky naklepeme a osolíme. Stroužky česneku prolisujeme a vetřeme do masa.Na másle zpěníme pokrájenou anglickou slaninu a cibuli. Přidáme překrájené zelí, dochutíme solí a cukrem a orestujeme. Pak necháme trochu zchladnout.
Na plátky masa dáme hotové zelí, zavineme, spíchneme párátkem a lehce obalíme v hladké mouce.Na oleji prudce orestujeme, pak přendáme do trouby, lehce podlijeme a zvolna dopečeme.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové roládky plněné kysaným zelím"
Zkuste také
Reklama