Vepřové plátky v paprice
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Danča
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 5 493×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Vepřové plátky v paprice ingredience:
4 vepřové plátky
2 stroužky česneku
sůl
pepř
mletá sladká paprika
olej na smažení
Vepřové plátky v paprice postup:
Vepřové plátky naklepeme, vetřeme do nich prolisované stroužky česneku, osolíme, opepříme a obalíme v mleté paprice. Olej necháme rozpálit a plátky na něm z obou stran smažíme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Vepřové plátky v paprice"
Zkuste také
Reklama