Vepřové maso (celkem 235)
Česnekové roštěnky
Vepřové maso → Roštěnky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek oloupeme a prolisujeme, roštěnky potřeme stroužkami česneku, lehce obalíme v hladké mouce. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a ... Pokračovat »
Plněné roštěnky
Vepřové maso → Roštěnky naklepeme, osolíme a opepříme. Hermelíny nastrouháme na hrubo a smícháme dijonskou hořčicí a kečupem. Na kraj roštěnky dáme náplň, roštěnky přehneme a spíchneme párátkem ... Pokračovat »
Kotlety s parmazánem
Vepřové maso → Kotlety lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme a na oleji opečeme dozlatova. Přidáme kotlety a opékáme z obou stran do měkka. Na talíři zasypeme nastrouhaným parmazá ... Pokračovat »
Vepřové nudličky
Vepřové maso → Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Pórek omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji zpěníme cibuli, restujeme, přidáme maso. Osolíme, opepříme. ... Pokračovat »
Plněný bifteky
Vepřové maso → Špalíčky masa rukou lehce naklepeme a opepříme.V půlce špalíčku nařízneme a vložíme do masa plátek slaniny a trochu nasekaných oříšků. Spíchneme párátkem a na olivovém oleji zprudk ... Pokračovat »
Zapečené vepřové plátky na víně
Vepřové maso → Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji zprudka z obou stran osmahneme. Přendáme do zapékací mísy. Cibuli nakrájíme na jemno. Na každý plátek masa dáme trošku cibule a ... Pokračovat »
Vepřové plátky v paprice
Vepřové maso → Vepřové plátky naklepeme, vetřeme do nich prolisované stroužky česneku, osolíme, opepříme a obalíme v mleté paprice. Olej necháme rozpálit a plátky na něm z obou stran smažíme do m ... Pokračovat »
Vepřová směs
Vepřové maso → Vepřové plátky nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na nudličky. Pórek na tenká kolečka. Žampiony přecedíme. Na oleji zpěníme cibuli, osmahneme a přidáme maso. ... Pokračovat »
Dušená krkovička
Vepřové maso → Plátky krkovice lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Lehce pomažeme dijonskou hořčicí a na oleji z obou stran zprudka osmahneme. Maso vyjmeme. Do oleje přidáme nakrájenou cibuli, z ... Pokračovat »
Bůčkové plátky v těstíčku
Vepřové maso → Z piva, hladké mouky a rozmačkaných tvarůžků připravíme těstíčko. Dochutíme solí a pepřem. Bůček nakrájíme na plátky, které obalíme v těstíčku a smažíme na oleji. ... Pokračovat »
Křehké vepřové kotlety
Vepřové maso → Kotlety důkladně naklepeme. Osolíme, opepříme a posypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Poté maso a cibuli potřeme majonézou Hellmann's a posypeme nastrouhaným parmazánem. Peč ... Pokračovat »
Vařené koleno s jablkovým křenem
Vepřové maso → Koleno opláchneme, dáme do většího hrnce, osolíme, přidáme bobkové listy, nové koření a celý pepř. Zalijeme studenou vodou a vaříme asi hodinu a půl do měkka. Křen smícháme s nast ... Pokračovat »
Pečené roštěnky
Vepřové maso → Řoštěnky lehce naklepeme, osolím, opepříme a posypeme paprikou. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a osmažíme na ní roštěnky z obou stran. Pak přidáme na proužky nakrájený česnek a ... Pokračovat »
Zapečené roštěnky s broskví a hermelínem
Vepřové maso → Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Na rozpáleném oleji necháme zatáhnout a přendáme do zapékací mísy. Na každý plát masa dáme půlku broskve. Hermelíny ... Pokračovat »
Pikantní gulášek na víně
Vepřové maso → Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené maso. Osmahneme do hněda. Osolíme, opepříme, posypeme paprikami, přidáme pokrájené feferonky a zalijeme vínem. Dusí ... Pokračovat »
Roláda z vepřového kolena
Vepřové maso → Koleno vykostíme a pořádně omyjeme. Osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na maso poklademe na kolečka nakrájenou cibuli a česnek. Zamotáme do rolády a upevníme provázkem. Přendáme ... Pokračovat »
Vepřové roládky plněné kysaným zelím
Vepřové maso → Vepřové plátky naklepeme a osolíme. Stroužky česneku prolisujeme a vetřeme do masa. Na másle zpěníme pokrájenou anglickou slaninu a cibuli. Přidáme překrájené zelí, dochutíme solí ... Pokračovat »
Zapečené plněné kotlety
Vepřové maso → Kotlety jemně naklepeme a nařízneme do nich kapsu. Osolíme, opepříme a zaprášíme paprikou. V misce smícháme nakrájenou šunku s cibulí, sýrem a petrželkou. Směsí naplníme kapsy, sp ... Pokračovat »
Pečená žebírka
Vepřové maso → Do piva vmícháme kečup, hořčici a med. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Přidáme do směsi. Česnek oloupeme a prolisujeme a vmícháme do marinády, dochutíme solí a pepřem. Žebír ... Pokračovat »
Plněný vepřový řízek zeleninou
Vepřové maso → Vepřové řízky naklepeme,osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a na každý plát masa dáme lžíci moravanky. Zavineme, připíchneme párátkem. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme ze v ... Pokračovat »