Vepřové maso (celkem 235)
Nakládané vepřové řízečky
Vepřové maso → Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce smícháme s kečupem, sojovou omáčkou, solamylem, prolisovanými stroužky česneku, nasekanou nebo sušenou bazalkou a nasekaným nebo sušeným ... Pokračovat »
Kotletky v marinádě
Vepřové maso → Olivový olej smícháme s kečupem, prolisovaným česekem, ochutíme solí, pepřem a paprikou. Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a naložíme na hodinu do marinády. Pak z obou stran sm ... Pokračovat »
Dušené vepřové plátky v omáčce
Vepřové maso → Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí. Pak obalíme v hladké mouce a na oleji zprudka opečeme z obou stran. Maso dáme stranou a přidáme nakrájen ... Pokračovat »
Vepřová směs
Vepřové maso → Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli na jemno. Na pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli dohněda. Přidáme pokrájené maso, osolíme a opepříme. Rajčata nakrájíme na kostičky a ... Pokračovat »
Zapečené roštěnky
Vepřové maso → Roštěnky lehce naklepeme osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a lehce obalíme z obou stran v hladké mouce. Na oleji zprudka restujeme. Přendáme do zapékací mísy, nalijeme na ně v ... Pokračovat »
Guláš pro gurmány
Vepřové maso → Jazyky uvaříme ve vroucí osolené vodě a oloupeme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené jazyky, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a moukou. Po trochách ředíme vývarem a ... Pokračovat »
Ledvinky na minutku
Vepřové maso → Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na plátky. Přidáme ledvinky, osolíme,opepříme a restujeme do měkka. ... Pokračovat »
Játrová paštika
Vepřové maso → Játra rozmixujeme, osolíme a opepříme. Smícháme s rozšlehanými vejci a olejem. Nalijeme do formy a pečeme asi 40 minut ve vyhřáté troubě. ... Pokračovat »
Vepřové plátky na smetaně
Vepřové maso → Zapékací mísu vymažeme máslem. Plátky naklepeme osolíme, opepříme a zaprášíme paprikou.Brambory nakrájíme na kolečka. Na dno zapékací mísy naskládáme brambory- osolíme a na ně polo ... Pokračovat »
Uzené koleno s houbami
Vepřové maso → Uzené koleno dáme do hrnce, přidáme bobkové listy, nové koření a celý pepř. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Uvařené koleno obereme. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme pokrájené hou ... Pokračovat »
Zapečené vepřové řízky
Vepřové maso → Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na másle si zpěníme cibuli. Řízky obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance, opečeme na cibuli. Ve 2dl vody si necháme rozpustit bujón. Ří ... Pokračovat »
Zapečené kotlety se smetanou
Vepřové maso → Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáč vymažeme tukem. Na dno naskládáme kotlety. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Navrstvíme na kotlety. Brambory oloup ... Pokračovat »
Vepřové maso zapečené se zelím
Vepřové maso → Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Olej nalijeme do pánve, zpěníme na něm cibuli a přidáme vepřové maso. Dusíme do měkka. Do měkkého masa přidáme rajčatový protlak, krátce podusím ... Pokračovat »
Pikantní řízečky v jogurtové marinádě
Vepřové maso → Řízky po stranách jemně nařízneme a lehce naklepeme. Z jogurtu, soli, pepře, nasekané kápie a pálivé mleté papriky vymícháme těstíčko. Do těsta naložíme maso (alespoň hodinu). Na ... Pokračovat »
Pikantní vepřová směs
Vepřové maso → Cibulku zpěníme na oleji, vepřové maso nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli a smažíme. Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata na kostičky a papriky na nudličky, přidáme do směsi. ... Pokračovat »
Vepřové nasladko
Vepřové maso → Maso lehce naklepeme, osolíme a opepříme.Na alobal dáme plát t masa, položíme plát slaniny, 1/2 hrušky a zakapeme olivovým olejem. Zabalíme a dáme péct do trouby asi na 30 minut. P ... Pokračovat »
Vepřové řízečky v těstíčku z šalvěje
Vepřové maso → Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. V misce smícháme šajvěj s moukou, lehce osolíme a opepříme. V tomto těstíčku obalíme řízky a z obou stran smažíme na oleji. Když jsou ř ... Pokračovat »
Kotlety v těstíčku
Vepřové maso → Kotlety jemně naklepeme. Ze strouhanky,másla, prolisovaného česneku, soli a pepře připravíme těstíčko. Přidáme nasekanou petrželku. Do těstíčka naložíme kotlety, marinujeme asi hod ... Pokračovat »
Krkovička na zelenině
Vepřové maso → Maso omyjeme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji.Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Oheň ztlumíme, podlijeme vývarem ... Pokračovat »
Bůček se směsí z brambor
Vepřové maso → Bůček zbavíme od kůže a kostí, rozkrojíme na plát a naklepeme. Nahrubo nakrájíme syrové brambory a osmahneme na másle spolu s nakrájeným libečkem. Opepříme a osolíme, přidáme karot ... Pokračovat »