Vepřové maso (celkem 235)
Moravský vrabec
Vepřové maso → Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme prolisovaným česnekem. Na každý plát masa dáme plátek slaniny a kus mrkve, zabalíme, spíchneme párátkem. Na pánvi rozpálíme sádlo ... Pokračovat »
Zapečené vepřové nudličky
Vepřové maso → Maso si nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dáme na chvíli do lednice. Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nudličky masa a ... Pokračovat »
Zapečené vepřové plátky s žampiony
Vepřové maso → Plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme prolisovaným česnekem. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno pekáče dáme na kolečka nakrájené brambory, na ně poklademe plátky ... Pokračovat »
Těstoviny s vepřovou směsí
Vepřové maso → Uvařené těstoviny přecedíme a dáme na chvíli stranou. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a krátce necháme dusit. Pa ... Pokračovat »
Játra v kokosové marinádě
Vepřové maso → Játra omyjeme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na jemno, smícháme s protlakem, solamylem, vejcem, prolisovanými stroužky česneku, sojovou omáčkou a kokosem. Játra dáme do mísy a ... Pokračovat »
Játrové řízečky
Vepřové maso → Játra nakrájíme na řízky a opepříme.Jablka nastrouháme na jemno a smícháme s vejci. Osolíme. Játra v těstě obalíme a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Na talíři pak teprve ... Pokračovat »
Vařený jazyk
Vepřové maso → Jazyk vložíme do hrnce, přidáme sojovou omáčku, víno, špetku cukru, soli, celý pepř, celé stroužky česneku, přepůlenou cibuli a zalijeme trochou vody. Vaříme do měkka. Měkké jazyky ... Pokračovat »
Opilá játra
Vepřové maso → Rozpálíme větší pánev a na ni osmahneme slaninu. Hotovou slaninu vyndáme a necháme stranou. Na zbylém tuku osmažíme játra, která jsme obalili v mouce, sladké paprice a pepři. Játra ... Pokračovat »
Jaternicový prejt se zelím a bramborem
Vepřové maso → Zelí nakrouháme. Na troše oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibuli, necháme ji zesklovatět a přidáme zelí. Osolíme, ochutíme lehce octem a cukrem. Malinko podlijeme vodou a dusíme ... Pokračovat »
Vepřový jazyk na česneku
Vepřové maso → Uvařený jazyk nakrájíme na plátky. Na pánev nalijeme olivový olej, zpěníme na něm nakrájený česnek, přidáme plátky jazyka a restujeme dozlatova. Hotový jazyk na talíři osolíme a op ... Pokračovat »
Smažená jatýrka
Vepřové maso → Játra nakrájíme a obalíme v mouce smíchané s pepřem. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek, a za stálého míchání obalená játra smažíme. Játra pokapeme kečupem a jen krátce podusí ... Pokračovat »
Česnekové vepřové řízečky
Vepřové maso → Maso si naklepeme a jen lehounce osolíme. V míse smícháme vejce se sojovou omáčkou, solamylem, prolisovanými stroužky česneku, olejem a parikou. Do vzniklé marinády si naložíme říz ... Pokračovat »
Šťavnaté kotlety na grilu
Vepřové maso → Kotlety na krajích lehce nařízneme, naklepeme a potřeme olejem. Česnek utřeme a rozetřeme ho na maso. Opepříme, osolíme a posypeme bazalkou. Maso necháme na chvíli v chladu odležet ... Pokračovat »
Játrová směs
Vepřové maso → Na rozehřátém tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme na plátky nakrájené žampiony, krátce podusíme. Do změklých žampionů přidáme nakrájenou papriku, rajčata, přilijeme ... Pokračovat »
Špagety s vepřovou směsí
Vepřové maso → Na troše oleji osmažíme cibulku dozlatova. Pak vmícháme na nudličky nakrájené vepřové maso, osolíme, opepříme, zaprášíme paprikou a smažíme. Rajčata si omyjeme a nakrájíme na malé ... Pokračovat »
Přírodní řízek rumunského hraběte
Vepřové maso → Marinádu připravíme smícháním bílého jogurtu, soli, pepře, česneku, oleje, vejce a solamylu. Řízky naklepeme a naložíme na 30 minut do připravené marinády. Řízky poté opékáme na ol ... Pokračovat »
Roštěnky s dijonskou hořčicí
Vepřové maso → Roštěnky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme. Z obou stran potřeme hořčicí. Cibuli očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Na troše oleje zpěníme cibuli, na ní pa ... Pokračovat »
Ivančiny roštěnky
Vepřové maso → Roštěnky lehce naklepeme, osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme po obou stranách. Pak roštěnky vyjmeme, do omastku vložíme nakrájenou cibuli se slaninou, restujeme, podlije ... Pokračovat »
Vepřová směs se slaninkou a zeleninou
Vepřové maso → Olej nalijeme do pánve a necháme rozpálit. Cibuli a slaninu nakrájíme na proužky, maso na nudličky. Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli s anglickou slaninou, když je zlatavá, přidám ... Pokračovat »
Roštěnky na sladko
Vepřové maso → Roštěnky osolíme, opepříme a na oleji zprudka osmažíme z obou stran. Přendáme do zapékací mísy. Na každý plátek masa dáme půlku broskve a půlku hermelínu, připevníme párátkem. V př ... Pokračovat »